Meet Madame Fraise,
the most sui generis female figure of the city
A PASTRY SHOP LIKE NO OTHER
Η Madame Fraise, το πρώτο ghost pastry shop της πόλης, ανοίγει κάθε πρωί στις 11.00 τις virtual πόρτες της και καλωσορίζει τους φίλους της σε ένα μαγικό κόσμο βελούδινων γεύσεων και γλυκών αρωμάτων. Πλούσιες κρέμες, τραγανές πραλίνες, καραμελωμένοι ξηροί καρποί και μυρωδάτα φρούτα συνθέτουν τις πιο όμορφες και απολαυστικές γλυκές δημιουργίες που συνοδεύουν κάθε στιγμή, όπως ένα γλυκό διάλειμμα στο γραφείο, μια συνάντηση με φίλους ή μια ξεχωριστή γιορτή. Με παιχνιδιάρικα mini desserts, λαχταριστά soft cookies και πανέμορφα celebration cakes, το να αντισταθείς στη Madame Fraise είναι απλά αδύνατο!
The team
Πίσω από τη Madame Fraise κρύβονται οι executive pastry chefs Ευγένιος Βαρδακαστάνης και Ιωάννης Κίκιρας, καθώς και ο Γιάννης Γερόπουλος που ειδικεύεται στο brand and business development. Μαζί με την pastry chef Γεωργία Τσαμπάνη, πιστεύουν ότι η ζαχαροπλαστική είναι μια τέχνη που συνεχώς εξελίσσεται. Έτσι, με βάση τις γαλλικές αρχές της ζαχαροπλαστικής, άψογα υλικά και μπόλικη φαντασία, δημιουργούν τις δικές τους εκδοχές των κλασικών και αγαπημένων γλυκών, μέσα από πρωτότυπους συνδυασμούς και ντελικάτες γεύσεις.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΙΚΙΡΑΣ
Executive Pastry Chef με πολυετή εμπειρία σε βραβευμένα εστιατόρια και ξενοδοχεία και παράλληλη παρουσία στον εκπαιδευτικό τομέα.
Γεννημένος στην Ελλάδα, ο Ιωάννης ξεκίνησε την καριέρα του σε σημαντικές πόλεις για τη γαστρονομία, όπως το Μιλάνο, το Λονδίνο, το Ντουμπάι και η Αθήνα. Γνωστός κυνηγός της τελειότητας, δίνει μεγάλη έμφαση στην ποιότητα των δημιουργιών του, τόσο από άποψη γεύσης όσο και αισθητικής. Πηγή έμπνευσης γι’ αυτόν είναι το πάθος του για την τέχνη και το design.
ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΣΑΜΠΑΝΗ
Pastry Chef και συντονίστρια της ομάδας. Έχοντας δουλέψει στο πλάι του Ευγένιου και του Ιωάννη για χρόνια, μοιράζεται τις γνώσεις και τις ιδέες της με τα υπόλοιπα μέλη.
Με 9 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας σε πολυτελή ξενοδοχεία σε Μύκονο και Αθήνα, η Γεωργία είναι υπεύθυνη για θέματα που αφορούν την οργάνωση και την παραγωγή. Η συνέπεια, η δημιουργικότητα και η όρεξη για εξέλιξη είναι λέξεις που τη χαρακτηρίζουν.
ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣΤΑΝΗΣ
Executive Pastry Chef και υπεύθυνος της ομάδας. Θεωρείται ένας από τους κορυφαίους pastry chefs που συμβάλλει στην ανάπτυξη της ζαχαροπλαστικής στη χώρα.
Με σπουδές στο F&B management, είκοσι χρόνια εμπειρίας σε ξενοδοχεία και άριστες οργανωτικές δεξιότητες, ο Ευγένιος ασχολείται με μαζικές παραγωγές υψηλού επιπέδου, καθώς και με τη σύλληψη και την εκτέλεση διάφορων conceptual projects. Παράλληλα προσφέρει υπηρεσίες συμβουλευτικής. Αγαπά τα ελληνικά προϊόντα, από τα οποία εμπνέεται τα επόμενα γλυκά του.
The art of the distinguished.
OUR CONFECTIONERY / NOBLE PASTRY
Τι σημαίνει όμως ghost pastry shop; Αν και μπορείς να δεις όλες τις απολαυστικές δημιουργίες της Madame Fraise online, δεν υπάρχει φυσική βιτρίνα. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι η Madame Fraise δεν έχει τη βάση της, αφού φιλοξενείται στο εργαστήριο της Noble Pastry, της μητρικής εταιρείας, στον αριθμό 225 της οδού Υμηττού στο Παγκράτι. Εκεί, κάθε μέρα είναι μια πολύχρωμη γιορτή γεύσεων και αρωμάτων. Φρεσκοκαβουρδισμένα φουντούκια, κρυστάλλινη καραμέλα και δροσερές φράουλες τρελαίνουν με τη μυρωδιά τους, ενώ η λιωμένη σοκολάτα ζωγραφίζει πάνω σε ανάλαφρα παντεσπάνια. Αφράτα panettone κρέμονται ανάποδα για να διατηρήσουν τον όγκο τους, ενώ τα πανέμορφα celebration cakes στροβιλίζονται ρυθμικά απολαμβάνοντας τις τελευταίες δημιουργικές πινελιές. Όλα τα γλυκά της Madame Fraise έρχονται στον χώρο σου με ένα κλικ. Εναλλακτικά, μπορείς να επισκεφθείς το pastry lab και να παραλάβεις την παραγγελία σου απο εκεί!
Always exploring
Για τη Madame Fraise, η όρεξη για δημιουργία δε σταματά ποτέ. Γι’ αυτό και δοκιμάζει συνεχώς νέους, συναρπαστικούς συνδυασμούς, ταξιδεύοντας ανάμεσα σε γεύσεις, αρώματα και υφές. Οι ιδέες της κάθε φορά είναι μια έκπληξη, ο στόχος της όμως παραμένει ο ίδιος: να δώσει την τσαχπινιά και τη φινέτσα της στα κλασικά γλυκά που αγαπάμε, μετατρέποντάς τα στην πιο γλυκιά απόλαυση για οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας!