Νέα

Vardakastanis and Kikiras get a position at I Frati with Madame Fraise

Οι δυο βραβευμένοι ζαχαροπλάστες του Noble Pastry έδωσαν τα χέρια με τον Γιάννη Καλογιάννη, ξεκινώντας μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία στο I Frati με πρωταγωνιστή το Madame Fraise.

Ας το πούμε άλλη μια φορά, δε πειράζει: τελικά καμία επιτυχία δε γίνεται έτσι στη τύχη, χωρίς όραμα, σκληρή δουλειά και διορατικότητα. Όποτε, ναι, ο Γιάννης Καλογιάννης, παρότι εκτός από Μύκονο και Σαντορίνη έχει κι ένα all day μαγαζί στη Κηφισιά που κατακλύζεται σε καθημερινή βάση από κόσμο και είναι εστιατόριο, κάβα, delicatessen, oyster bar, ζαχαροπλαστείο και gelateria μαζί, απ’ ότι φαίνεται δε παύει να τον ενδιαφέρει η εξέλιξη του.

Έκανε λοιπόν μια πρόταση στο πολύ δυναμικό ντουέτο της Noble Pastry, στον Ευγένιο Βαρδακαστάνη και στον Γιάννη Κίκιρα για να αναβαθμίσουν τα επιδόρπια στο I Frati. Η απάντηση ήταν ναι και κάπως έτσι το Madame Fraise της Noble Pastry απέκτησε μια δική του βιτρίνα στο μαγαζί, στην οποία φιγουράρουν οι δημιουργίες τους.

Όταν έρθει η ώρα του γλυκού λοιπόν, μπορείτε να διαλέξετε από τη βιτρίνα του Madame Fraise by I Frati ότι σας κάνει κλικ ανάμεσα σε μια Black Forest, ένα cheesecake με βατόμουρο και τριαντάφυλλο, ένα Paris Brest με πραλίνα φουντουκιού, μια τάρτα σοκολάτας και άλλη μία λεμονιού, ενώ επίσης φιγουράρουν ένα μιλφέιγ με κρέμα βανίλιας και πραλίνα από καρύδι, τιραμισού καθώς και προφιτερόλ with a twist. Δεν έχω προλάβει να πάω ακόμη, αλλά θα το επιδιώξω σύντομα γιατί φαίνεται ωραία δουλειά.

Πηγή: https://www.fnl-guide.com

Back to list

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *